دوشنبه ، 11 فروردين ، 1399

کد خبر: 621   |  دفعات بازدید : 187   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

04 اسفند, 1398
تعطیلی کلاسهای درس از 4 اسفند 98 تا پایان هفته

اطلاعیه روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی:

کلاس های درس دانشگاه آزاد اسلامی در 10 استان تعطیل شد/ فعالیت سازمان مرکزی دانشگاه تا پایان هفته برقرار است.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی طی اطلاعیه ای اعلام کرد: بر اساس اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، فعالیت های آموزشی و کلاس های درس دانشگاه آزاد اسلامی در استان های تهران، البرز، قزوین، مرکزی، قم، همدان، اصفهان، گیلان، مازندران و گلستان جهت پیشگیری از ویروس کرونا تا آخر هفته تعطیل است.

رؤسای استان‌ها و واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی توجه داشته باشند که فعالیت بخش های اداری این واحدهای دانشگاهی  پاسخگوی مراجعه کنندگان باشند.
لازم به ذکر است فعالیت سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی تا پایان هفته دایر و برقرار است.