چهارشنبه ، 7 فروردين ، 1398

کد خبر: 456   |  دفعات بازدید : 121   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

بخشنامه «لزوم اجرای موارد ایمنی در دانشگاه آزاد اسلامی» ابلاغ شد

بخشنامه «لزوم اجرای موارد ایمنی در دانشگاه آزاد اسلامی» ابلاغ شد
🔻با عنایت به لزوم ایمن‌سازی و پیشگیری از بروز حوادث احتمالی اعم از آتش‌سوزی، زلزله، حوادث راهنمایی و رانندگی و... مقتضی است در تمامی واحدهای دانشگاهی اقدامات پیشگیرانه و اصلاحی صورت گیرد.
🔻بازبینی سیستم‌های اعلام و اطفای حریق و اطمینان از به روز بودن آنها به خصوص در کنار تابلوهای اصلی و فرعی برق، بازرسی‌های برنامه‌ریزی شده و هدفمند از کارگاه‌های با فعالیت دارای ریسک بالا، بازبینی سیستم گرمایش و سرمایش ساختمان‌ها به صورت دوره‌ای و ممنوعیت استفاده از هرگونه وسایل گرمایشی اشتعال‌زا از قبیل هیتر و بخاری و شناسایی محل‌هایی که ممکن است منجر به بروز حادثه شود از جمله نقاط پرتگاهی در داخل ساختمان‌ها و محوطه‌های واحدهای دانشگاهی، پنجره های تمام‌قد و بدون حفاظ و انجام اقدامات اصلاحی، از مواردی است که مورد تأکید قرار گرفته است.
🔻 بازدید ماهیانه آسانسورها و ضرورت رفع معایب و نواقص احتمالی توسط افراد متخصص و ذیصلاح، لزوم عقد قرارداد سرویس و نگهداری آسانسورها با پیمانکاران واجد صلاحیت و دارای پروانه کار از وزارت صنعت، معدن و تجارت را در دستورکار قرار دهند.
🔻بازدید مستمر از وضعیت بهداشت، سلامت و ایمنی محیط مجتمع‌ها و ساختمان‌های دانشگاه، تدوین روش دائمی مبنی بر بازدید و ثبت چک‌لیست روزانه از تمامی مراکز حساس و خطرناک واحدهای دانشگاهی مانند آزمایشگاه ها و محل نگهداری مواد شیمیایی آنها، محصور کردن و قرار دادن منابع خطرساز در محدوده‌های بسته استاندارد که تعداد افراد در معرض را به حداقل ممکن رسانده و یا حذف کند،
🔻 بهره‌گیری از مربیان ورزشی و ناجیان غریق دارای صلاحیت در محیط‌های ورزشی، لزوم برخورداری اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه از پوشش‌های بیمه‌ای مناسب، بازبینی دوره‌ای سه‌ ماهه از وسایل نقلیه مورد استفاده دانشجویان و کارکنان در سطح واحدهای دانشگاهی و اطمینان کامل نسبت به ایمنی و سلامت و بیمه ناوگان ترابری، تجهیز محوطه پارکینگ‌ها به تجهیزات مناسب اطفایی و خاموش‌کننده‌های لازم، رعایت تمامی مسائل ایمنی در بهره‌گیری از وسایل نقلیه مورد استفاده در برگزاری اردوهای علمی، تفریحی و زیارتی دانشجویان و کارکنان باید مورد توجه روسای دانشگاه آزاد اسلامی استان‌ها، روسای واحدها، مراکز آموزشی و سازمان سما دانشگاه آزاد اسلامی قرار گیرد.
🔻نصب حفاظ‌های کنار جاده‌ای و میان جاده‌ای، علائم راهنمایی و رانندگی و تعیین محدودیت سرعت تردد خودروها در تمامی مسیرهای عبوری وسایل نقلیه اعم از شخصی و عمومی با نظر کارشناسان راهنمایی و رانندگی
@iauchalus