پنجشنبه ، 27 دي ، 1397

کد خبر: 454   |  دفعات بازدید : 23   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

حجت الاسلام والمسلمین دکتر ابراهیم کلانتری معاون فرهنگی و دانشجویی #دانشگاه_آزاد_اسلامی در جلسه شورای اداری #دانشگاه_آزاد_اسلامی همدان:

🔻رویکرد اصلی #دانشگاه_آزاد_اسلامی نگاه اصیل و جدی به فرهنگ است.
🔻وظیفه ما در #دانشگاه_آزاد_اسلامی این است که بتوانیم دانشگاهی در تراز انقلاب اسلامی را به جامعه ایران و جهان معرفی کنیم.
🔻بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری، دانشگاه در خور شأن انقلاب اسلامی باید بر مبنای ارزش‌های الهی برای ساختن انسان الهی در مرز دانش حرکت کند.
🔻#دانشگاه_آزاد_اسلامی نمونه خوب یک کار مردم نهاد است که بار بزرگی را از روی دوش دولت برداشته است.
🔻این موضوع که رفتار و حرکات ما در دانشگاه نشانه فرهنگ اسلامی در جامعه است، باید نهادینه شود.
🌐 @iauchalus