چهارشنبه ، 4 ارديبهشت ، 1398

کد خبر: 453   |  دفعات بازدید : 86   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

دوره آموزشی تدوین استاندارد توسط اداره کل توسعه فناوری و ارتباط با صنعت در سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دوره آموزشی آشنایی با ساختار و شیوه نگارش استانداردهای ملی ایران «براساس استاندارد ملی ایران شماره پنج» با هدف تربیت دبیران حقوقی استاندارد در حوزه تدوین، توسط اداره کل توسعه فناوری و ارتباط با صنعت معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی و با همکاری سازمان ملی استاندارد برگزار شد.
مقررات مربوط به ساختار و شیوه نگارش استانداردهای ملی ایران با هدف تدوین استانداردهای ملی ایران در تمامی رشته‌های موجود به یک روش ثابت و یکنواخت از رویکردهای آموزشی دوره آشنایی با ساختار و شیوه نگارش استانداردهای ملی ایران بود.

دوره‌های آموزشی پنج‌گانه مدیریت کیفیت آزمایشگاه‌ها بر اساس الزامات استاندارد ISO/IEC ۱۷۰۲۵ برگزار شده است.

گفتنی است این دوره آموزشی برمبنای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد اسلامی و سازمان ملی استاندارد برگزار شد.

@iauchalus