پنجشنبه ، 27 دي ، 1397

کد خبر: 452   |  دفعات بازدید : 22   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به منظور ایمن‌سازی و پیشگیری از بروز حوادث احتمالی، بخشنامه «لزوم اجرای موارد ایمنی» را به روسای دانشگاه آزاد اسلامی استان‌ها، روسای واحدها، مراکز آموزشی و سازمان سما دانشگاه آزاد اسلامی ابلاغ کرد.
در این بخشنامه تأکید شده است: با عنایت به لزوم ایمن‌سازی و پیشگیری از بروز حوادث احتمالی اعم از آتش‌سوزی، زلزله، حوادث راهنمایی و رانندگی و... مقتضی است در تمامی واحدهای دانشگاهی اقدامات پیشگیرانه و اصلاحی صورت گیرد.

تهیه یک دستورالعمل جامع با هدف تعریف حدود وظایف و مسئولیت های مربوط به افراد مشخص در صورت بروز حوادث احتمالی، ضرورت توجه ویژه به مقاومت و استحکام تمامی ساختمان‌ها و اماکن اداری، آموزشی، آزمایشگاهی، ورزشی و... در اختیار واحدهای دانشگاه توسط افراد متخصص و اقدام لازم در جهت رفع معایب و خطرات احتمالی، از جمله اقدامات پیشگیرانه و اصلاحی مندرج در این بخشنامه است.

@iauchalus