پنجشنبه ، 27 دي ، 1397

کد خبر: 451   |  دفعات بازدید : 25   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی:
 براساس آخرین بروزرسانی پایگاه استنادی ESI، رتبه دانشگاه آزاد اسلامی با 46 هزار و 961 مستند علمی و مجموع 315 هزار و 132 استناد، به پله 109 جهان ارتقا یافت.
دکتر رنجبر با اشاره به هدف اصلی حوزه آموزش، پژوهش و فناوری و نوآوری در دانشگاه، گفت: قرار گرفتن در بین برترین دانشگاه های داخلی و بین المللی در حوزه های فناوری و خلق ثروت از اهداف مهم ماست که برای رسیدن به آن باید مأموریت های دانشگاه در زمینه های تجاری سازی، توسعه صنعتی و فناوری، تولید علم و... به خوبی انجام شود.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر اینکه با اجرای طرح پایش در دانشگاه آزاد اسلامی، تحولی بزرگ در آموزش عالی کشور صورت خواهد گرفت، تصریح کرد: می خواهیم به سمت دانشگاهی تقاضامحور و تحول‌گرا که یک دانشگاه نسل چهارمی است، حرکت کنیم و طبیعتاً باید ریل‌گذاری دانشگاه به سمت دانشگاه حل مسئله باشد. برای رسیدن به این جایگاه، دانشگاه باید هوشمند بوده و قابلیت حل مسائل و توانایی شکست ساختارها را داشته باشد.

وی با بیان اینکه طرح پایش، راهبرد تبدیل دانشگاه به یک سازمان حل مسئله بومی است، گفت: می خواهیم دانشگاه را به یک سازمان نوآور و پاسخگو تبدیل کنیم. با طرح پایش، گفتمان سازی پیرامون دانشگاه حل مسئله در سطح درون و بیرون دانشگاه خواهیم داشت.

@ iauchalus