پنجشنبه ، 27 دي ، 1397

کد خبر: 443   |  دفعات بازدید : 30   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

▪️پیام تسلیت #دکتر_طهرانچی در پی درگذشت آیت‌الله هاشمی شاهرودی

▪️پیام تسلیت #دکتر_طهرانچی در پی درگذشت آیت‌الله هاشمی شاهرودی

#دکتر_محمدمهدی_طهرانچی رئیس #دانشگاه_آزاد_اسلامی با صدور پیامی، درگذشت آیت‌الله هاشمی شاهرودی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام را تسلیت گفت.

🔖در متن پیام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آمده است:

«انالله و اناالیه راجعون

بیت معزز حضرت آیت الله هاشمی شاهرودی

ضایعه ارتحال مجاهد نستوه و عالم گرانقدر حضرت آیت‌الله سیدمحمود هاشمی شاهرودی رئیس فقید مجمع تشخیص مصلحت نظام موجب تأسف و تألم گردید.

▪️آیت‌الله هاشمی شاهرودی دروس حوزوی را نزد شهید صدر، آیت‌الله خویی و حضرت امام خمینی (ره) تلمذ کرد و همین امر عامل مؤثری بود تا این استاد حوزه و فقه به پشتوانه هوش و پشتکار بی‏‌بدیل مراتب ترقی در حوزه علمیه نجف را طی‏ کند و در آغاز مبارزات علیه رژیم پهلوی هم به عنوان شخصیتی ذی‌نفوذ در عراق و ایران شناخته شد.

▪️این استاد حوزه پس از پیروزی انقلاب اسلامی نیز با قبول مسئولیت‌‏های خطیر همچون ریاست قوه قضائیه، نایب‌رئیسی مجلس خبرگان رهبری، عضویت در شورای نگهبان دین خود را به انقلاب اسلامی و کشور ادا کرد و در طول این سال‌‏ها با تألیف آثار ارزشمند فقهی و حوزوی نقش شایسته‌‏ای در تربیت طلاب و ترویج آموزه‌‏های اخلاقی و اسلامی در جامعه ایفاکرد و آثار ارزشمند ایشان، خود گواه این موضوع است. بی‌تردید فقدان این عالم ربانی برای جامعه اسلامی و حوزه علمیه جبران‌ناپذیر خواهد بود.

▪️اینجانب درگذشت این یار دیرین امام راحل و مقام معظم رهبری را محضر مقام معظم رهبری، مراجع عظام، علما و فضلای گرانقدر، ملت شریف ایران، شاگردان ایشان و بیت مکرم آن مرحوم تسلیت و تعزیت عرض می‌‏کنم و از خداوند متعال برای ایشان غفران و علو درجات و برای بازماندگان صبر جزیل و سلامتی مسئلت دارم.

#محمد_مهدی_طهرانچی
🌐 @iauchalus