چهارشنبه ، 7 فروردين ، 1398

کد خبر: 439   |  دفعات بازدید : 151   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

ثبت‌نام آزمون EPT و آزمون فراگیر مهارت‌های عربی دی ماه ۹۷ دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، ثبت‌نام آزمون EPT و آزمون فراگیر مهارت‌های عربی دی ماه ۹۷ دانشگاه آزاد اسلامی از امروز یکشنبه (2 دی) آغاز و تا ساعت ۲۴ روز پنج شنبه (6 دی) ادامه خواهد داشت.
آزمون‌های مربوطه در روز جمعه ۱۴ دی ماه به طور همزمان در شهرهای تهران، شیراز، تبریز، مشهد، اصفهان، اهواز، کرج، کرمان، کرمانشاه و رشت برگزار خواهد شد. زمان دریافت کارت ورود به جلسه از روز چهارشنبه ۱۲ دی است.
داوطلبان می توانند در صورت تمایل با مراجعه به سامانه مرکز سنجش و پذیرش به نشانی http://english.iau.ac.ir/ept نسبت به ثبت نام اقدام کنند و از منابع و بودجه بندی سوالات این آزمون ها مطلع شوند.
به دلیل برگزاری همزمان آزمون EPT و آزمون فراگیر مهارت‌های عربی، هر داوطلب مجاز به ثبت‌نام در یکی از آزمون‌های مذکور است و شرکت همزمان در دو آزمون فوق امکان‌پذیر نیست.

با ما باشید
@iauchalus