پنجشنبه ، 22 آذر ، 1397

کد خبر: 379   |  دفعات بازدید : 28   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

دکتر رنجبر در جشنواره انرژی و مواد خبر داد

13 آذر, 1397

دکتر رنجبر در جشنواره انرژی و مواد خبر داد
تغییرات در واحدهای درسی دانشجویان دانشگاه آزاد براساس طرح پایش
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی گفت: براساس طرح پایش آزاد، تغییراتی در واحدهای درسی ایجاد می شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر بیژن رنجبر معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی در نخستین جشنواره انرژی و مواد که امروز در سازمان مرکزی برگزار شد، اظهار داشت: شناسایی مسائل اولویت دار کشور در حوزه های علم و فناوری و ارائه سیاست ­ها، راهبردها و برنامه های کاربردی هدفمند جزو ضرورت های دانشگاه است.
وی ادامه داد: تحقق این امر، ایجاد بستر شبکه ای در سطح ملی متشکل از محققان، پژوهشگران و نخبگان است که در حوزه های گوناگون علم و فناوری الگوهایی متناسب با اسناد بالادستی و جامعه ایرانی اسلامی ارائه دهند.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی با ابراز تأسف از عدم کارایی مناسب پژوهش در کشور، تاکید کرد: علیرغم رشد چشمگیری که در دوره های تحصیلات تکمیلی در حوزه آموزش عالی صورت گرفته، اما متأسفانه در حوزه پژوهش شاهد سردرگمی و عدم کارایی هستیم.
وی با بیان اینکه دانشگاه ها در حل چالش های کشور نقش کمرنگی دارند، افزود: یکی از دلایل این امر آموزش محور بودن دانشگاه هاست. اساتید و دانشجویان در دانشگاه های آموزش محور دارای برنامه های مشخص آموزشی هستند، اما اعضای هیأت علمی در اینگونه دانشگاه ها از برنامه علمی مشخص و مدونی بهره مند نیستند.

دکتر رنجبر به ظرفیت های عظیم دانشگاه آزاد اسلامی در سطح کشور اشاره و تصریح کرد: این دانشگاه 40 درصد آموزش عالی کشور را با یک و نیم میلیون دانشجو و 25 هزار عضو هیأت علمی برعهده دارد و می تواند با تشکیل شبکه پژوهشی منسجم در راستای تبدیل علم به ثروت و مسأله محوری حرکت کند.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: همچنین این دانشگاه ظرفیت و پتانسیل تبدیل شدن به سازمان حل مسأله را دارد که به عنوان اتاق فکری قدرتمند به کمک مسئولان کشور برای حل معضلات و مشکلات کشور بیاید.

وی تأکید کرد: طرح پایش آزاد که در واقع پژوهش اثرگذار یکپارچه شبکه ای است، در همین راستا کلید خورد و این طرح، تحول و انقلاب عظیمی در نظام آموزش عالی کشور ایجاد می کند

با ما باشید
@iauchalus