پنجشنبه ، 22 آذر ، 1397

کد خبر: 378   |  دفعات بازدید : 20   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

وظیفه ما این است که آینده جوانان را تضمین کنیم

13 آذر, 1397

▶️ وظیفه ما این است که آینده جوانان را تضمین کنیم

#دکتر_محمدمهدی_طهرانچی رئیس #دانشگاه_آزاد_اسلامی در اولین جشنواره انرژی و مواد:
🔻دانشگاه باید توسعه محور باشد و بتواند نقش خود را به عنوان محوریت این موضوع به خوبی ایفا کند.
🔻 در گذشته و زمانی که تحول علمی در سرزمین ما رقم خورد دانشمندان در دو حوزه دانش و صنعت فعال بودند، در واقع می‌توان گفت در گذشته دو مکتب علم و صنعت وجود داشت؛ در دوره جدید نیز دانشگاه در کشور ما و همچنین مفهوم تکنولوژی به صورت ناقص وارد شد و تصور این بود که فن شناس چیزی مانند کاربرد علم در جامعه است.
🔻 کارخانه ها یکی پس از دیگری وارد کشور شدند اما تاسیس کارخانه نشان دهنده توسعه و رشد نیست .
🔻وظیفه ما این است که آینده جوانان را تضمین کنیم؛ ما نباید صرفاً به دنبال روشن نگه داشتن چراغ واحدهای خود باشیم این چراغ باید برای پیشرفت جامعه و آینده کشور روشن باشد.

🔖 متن کامل خبر را در اینجا بخوانید👇🏻
🔗 yon.ir/V0K0n