سه شنبه ، 29 آبان ، 1397

کد خبر: 350   |  دفعات بازدید : 193   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

حضور دکتر منصوریان سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران به واحد چالوس

06 آبان, 1397

‍ به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس
دکتر منصوریان سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران و واحد ساری در واحد چالوس بطور سرزده حضور پیدا کردند و با معاونین و مدیران ستادی جلسه را برقرار نمودند که در این جلسه ابتدا ضمن تسلیت اربعین حسینی ، اربعین را یک ذخیره فرهنگی پایان ناپذیر عنوان نمودند.
ایشان اظهار نمودند که دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس از نظر قدمت یکی از واحدهای مطرح و قدیمی استان بشمار می آید و امید است با تعاملی که از همکاران این مجموعه سراغ دارم با برقراری ارتباط صمیمانه با یکدیگر در جهت پیشبرد اهداف عالیه دانشگاه از نظر کمی و کیفی گام موثری برداشته شود.
دکتر منصوریان توصیه نمودند که حتما با توجه به وضعیت واحد صرفه جویی را سرمنشا همه کارها قرار دهند.
ودر پایان از نزدیک دیدار صمیمی با قسمتهای مختلف اداری با همکاران واحد دانشگاهی چالوس داشته اند.
روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس