سه شنبه ، 29 آبان ، 1397

کد خبر: 348   |  دفعات بازدید : 166   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

🔺اطلاعیه دانشگاه آزاد درباره انتخاب رشته داوطلبان ذخیره علوم پزشکی

05 آبان, 1397

🔺اطلاعیه دانشگاه آزاد درباره انتخاب رشته داوطلبان ذخیره علوم پزشکی

اطلاعیه مرکز سنجش و پذیرش #دانشگاه_آزاد درباره فرصت مجدد انتخاب رشته داوطلبان ذخیره رشته‌های علوم پزشکی
🔹آن دسته از داوطلبانی که در اعلام ۲۳ مهرماه حائز شرایط پذیرش‌ شده‌اند و امکان شرکت در فرآیند تکمیل ظرفیت این مرحله از آنها سلب شده، طبق رویه هرساله می‌توانند در صورت کسب حدنصاب نمره لازم از نیمسال دوم سال تحصیلی جاری از تسهیلات انتقال و یا تغییر رشته در گروه علوم پزشکی بهره‌مند شوند.
🔹شرایط ثبت درخواست توسط متقاضیان حائز شرایط پس از اعلام نتایج قطعی این مرحله در نیمه دوم آذرماه اعلام خواهد شد.
🔹به‌ منظور ایجاد شرایط ادامه تحصیل برای متقاضیان، در سامانه انتخاب رشته علاوه بر امکان انتخاب یکصد رشته/ محل از گروه علوم پزشکی، گزینه انتخاب دانشگاه در رشته‌های گروه غیرپزشکی نیز در نظر گرفته خواهد شد.
@iauchalus