سه شنبه ، 29 آبان ، 1397

کد خبر: 344   |  دفعات بازدید : 188   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

🔺فرصت انتخاب رشته مجدد برای داوطلبان پزشکی

01 آبان, 1397

🔺فرصت انتخاب رشته مجدد برای داوطلبان پزشکی

🔹براساس اعلام مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی، فرصت انتخاب رشته مجدد برای داوطلبان رشته های علوم پزشکی فراهم شد.
🔹 در راستای حفظ و صیانت از حقوق داوطلبان و به جهت رعایت عدالت در پذیرش دانشجو، پیرو اعلام نتایج نهایی ذخیره رشته های گروه علوم پزشکی در 23 مهرماه و عدم تکمیل ظرفیت ابلاغی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دانشگاه آزاد اسلامی فرصت مجددی را برای انتخاب رشته فراهم کرده است.
🔹آن دسته از داوطلبان ذخیره اعلام شده در 11 مهر ماه که در مهلت تعیین شده نسبت به تکمیل فرم شماره 15 اقدام کرده و در هیچ یک از اعلام نتایج قبلی موفق به پذیرش قطعی نشده اند، می توانند از روز دوشنبه 7 آبان ماه تا چهارشنبه 9 آبان ماه به سایت ثبت نام مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه مراجعه و نسبت به انتخاب رشته اقدام نمایند و نتایج قطعی این مرحله از انتخاب رشته پنج شنبه 10 آبان ماه اعلام خواهد شد.
🔹در همین راستا رشته محل های ارائه شده در این مرحله به لحاظ تعدد و تنوع قابل توجه بوده و فرصت مناسبی را به منظور پذیرش داوطلبان ذخیره مرحله قبل فراهم می کند و در واقع این شیوه بستری را ایجاد خواهد کرد تا مستعدترین داوطلبان براساس نمره تراز آزمون سراسری سال 97 در دانشگاه آزاد اسلامی پذیرش و مشغول به تحصیل شوند.
🔹دانشگاه آزاد اسلامی همواره خود را مقید به رعایت ضوابط، مقررات و چارچوب های موجود در خصوص جذب دانشجو در رشته های گروه علوم پزشکی، در کنار حفظ و صیانت از حقوق متقاضیان تحصیل در این دانشگاه می داند.