سه شنبه ، 29 آبان ، 1397

کد خبر: 338   |  دفعات بازدید : 109   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

ارتقای ساختار مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی

27 مهر, 1397

‌ ▶️ ارتقای ساختار مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی/ مدیریت واحدها را به غیرحرفه‌ای ها نمی‌سپارم

📌جلسه دکتر محمدمهدی طهرانچی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی امروز با دکتر بهروز طهماسب کاظمی رئیس حوزه ریاست و روابط عمومی و مسئول تمشیت امور مرکز سنجش و پذیرش، مهندس محمدرضا مهرادفر سرپرست اداره کل آزمون‌سازی و فنی و آمار مرکز سنجش و پذیرش و مدیران و کارکنان این مرکز برگزار شد.

دکتر طهرانچی  سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی:
🔻مردم حق داشتند به لحاظ برخی مباحث به وجود آمده ناراحت باشند و برای حل مشکل‌ به ما رجوع کنند و از آنجایی که قاعده دانشگاه آزاد اسلامی مردم‌مداری است، این اصل باعث شد همکاران ما در سازمان مرکزی و واحدها با سعه‌صدر پاسخگوی مراجعه کنندگان باشند و به دنبال حل مشکلات آنان برآیند.

🔻تأکیدم به همکاران در رسیدگی به پرونده داوطلبان رشته‌های علوم پزشکی این است که حق به حق‌دار برسد و از رتبه‌های داوطلبان و حق کسانی که قبول شده‌اند صیانت شود.

🔻دانشگاه آزاد اسلامی سالانه 500 هزار نفر ورودی دارد و گاهی ممکن است در این روند مشکلاتی به وجود بیاید، اما تأکید ما بر این است که سیستم جذب دانشجو باید به صورت کاملا هوشمند و با کمترین خطا اداره شود.

🔻 باید محکم و با اراده قوی در مسیر توسعه و ارتقای دانشگاه پیش برویم و با اعتقاد به آیه «فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا» ایمان داشته باشیم که بعد از هر سختی می‌تواند عبرت و راحتی باشد.

🔖 متن کامل خبر را در اینجا بخوانید👇🏻
🔗 yon.ir/jPOww