سه شنبه ، 24 مهر ، 1397

کد خبر: 330   |  دفعات بازدید : 21   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

اعلام حمایت بسیج اساتید  #دانشگاه_آزاد_اسلامی از مواضع انقلابی «دکترولایتی»

19 مهر, 1397

طی بیانیه‌ای تاکید شد:

◀️ اعلام حمایت بسیج اساتید  #دانشگاه_آزاد_اسلامی از مواضع انقلابی «دکترولایتی»

📸 yon.ir/toVdF
بسیج اساتید #دانشگاه_آزاد_اسلامی طی بیانیه‌ای حمایت قاطع خود را از مواضع انقلابی علی اکبر ولایتی رئیس هیأت امناء دانشگاه آزاد اسلامی در ایجاد تحولات اداری، علمی و... در دانشگاه آزاد اسلامی اعلام کرد.

« مقدرات این مملکت دست این دانشگاهی هاست، از دانشگاه است که باید سرنوشت یک ملت تعیین شود، اگر دانشگاه را ما سست بگیریم و از دست برود، همه چیزمان از دستمان رفته است. (امام خمینی ره)

#دانشگاه_آزاد_اسلامی مولود مبارک انقلاب اسلامی است که سهم عظیمی در رشد علمی کشور از بدو تأسیس تاکنون داشته است. این مجموعه علمی که از سرمایه های متخصص، متعهد و انقلابی فراوانی در بین اساتید، کارکنان و دانشجویان برخوردار است تا جایی پیش رفته که نام پرآوازه ایران اسلامی مقتدر را در جهان به عنوان صاحب بزرگترین دانشگاه به اهتزاز درآورده است و امروزه الحمدلله به برکت حضور مسئولین انقلابی در مسیر انقلاب اسلامی قرار گرفته است.
🔗 yon.ir/4S339
🌐 @iiauchalus