پنجشنبه ، 22 آذر ، 1397

کد خبر: 329   |  دفعات بازدید : 145   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

شرایط دریافت وام یک میلیون تومانی اربعین برای دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی

19 مهر, 1397

🔺شرایط دریافت وام یک میلیون تومانی اربعین برای دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی

🔹مبلغ این وام ۱۰ میلیون ریال(معادل یک میلیون تومان) است. این تسهیلات با انعقاد تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه آزاد اسلامی و بانک قرض الحسنه مهر ایران به دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی اعطا می گردد.
🔹این تسهیلات با مدت بازپرداخت 20 ماهه و بدون اخذ ضامن و دیگر تشریفات اداری در کوتاه‌ترین زمان ممکن به متقاضیان پرداخت می‌شود. با روشی بسیار سهل و ساده، آغاز شود.

🔹شرایط و مدارک لازم برای اخذ این وام به شرح زیر است:

🔹متقاضی تسهیلات می بایست دانشجوی یکی از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی باشد.
🔹 تسهیلات صرفاً به دانشجویانی که از طریق کاروان های بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در مراسم پیاده وری اربعین حسینی شرکت می نمایند اعطا می گردد.
🔹 دانشجویان از طریق ادرس سامانه ساجد بخش صندوق رفاه دانشجویان به آدرس https://sajed.iau.ir/WelfareFund/Personel/ArbaeenAgreement/ نسبت به ثبت درخواست خود اقدام نمایند.
🔹 ثبت نام در سامانه صندوق رفاه به منزله اعطای تسهیلات نبوده و درخواستهای ثبت شده پس از تائید توسط بسیج دانشجویی به بانک معرفی می گردند.
🔹 ارائه گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاه محل تحصیل و آپلود در سامانه صندوق رفاه
🔹دریافت فرم گواهی معرفی بسیج دانشجویی از سامانه و آپلود تصویر گواهی مهر و امضاء شده توسط بسیج دانشجویی در سامانه صندوق رفاه
🔹در صورت تائید درخواست متقاضیان توسط بسیج دانشجویی از طریق پیامک و یا ایمیل ثبت شده به دانشجویان اطلاع رسانی می شود که به نزدیکترین شعبه بانک قرض الحسنه مهر ایران مراجعه نماید و نسبت به تکمیل فرایند و دریافت وام اقدام نماید.
🔹در هنگام مراجعه به بانک اصل شناسنامه و کارت ملی متقاضی ضروری می باشد.
🔹 افتتاح حساب در یکی از شعب بانک  قرض الحسنه مهر ایران و واریز وام توسط بانک در حساب

@iauchalus