سه شنبه ، 24 مهر ، 1397

کد خبر: 179   |  دفعات بازدید : 13903   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

برگشت تمامی رشته های کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد چالوس به دفترچه انتخاب رشته سازمان سنجش

17 تير, 1396

بسمه تعالی

ضمن تقدیر و تشکر از جناب آقای دکتر ولایتی ریاست محترم هیات موسس وهیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی و جناب آقای دکتر نوریان ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی و جناب آقای دکتر نیاز آذری ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران و همچنین پی گیری های مجدانه مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس؛ به اطلاع می رساند کلیه رشته های این واحد دانشگاهی که در مرحله اول از لیست انتخاب رشته داوطلبان حذف شده بود مجدداً وارد دفترچه انتخاب رشته در سایت مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی به نشانی اینترنتی www.azmoon.org گردید. آرزوی توفیق روز افزون همراه با سلامتی و بهروزی را برای همه عزیزان می نماییم.

روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی واحدچالوس