چهارشنبه ، 30 خرداد ، 1397

کد خبر: 177   |  دفعات بازدید : 1522   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

قابل توجه دعوت شدگان به مصاحبه دوره دکتری

02 تير, 1396

اطلاعیه مهم دعوت شدگان به مصاحبه دکتری تخصصی استان مازندران
مصاحبه داوطلبان مقطع دکتری تخصصی در دانشگاه آزاد اسلامی  استان مازندران از 21 لغایت 24 تیرماه آغاز می شود.

قابل توجه کلیه داوطلبان مصاحبه مقطع دکتری تخصصی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

در دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران هفت واحد ساری، آمل، بابل، قائمشهر، نور، چالوس و تنکابن واحدهای مجری مقطع دکتری تخصصی می باشند.

زمان آغاز مصاحبه داوطلبان در استان مازندران از 21 لغایت 24 تیرماه می باشد و کلیه افراد بر اساس جدول زمانی که متعاقبا اعلام خواهد شد باید در محل برگزاری مصاحبه حضور یابند.

ایام مذکور زمان مصاحبه برای دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران می باشد و در صورتیکه داوطلبان در سایر استانها نیز قصد حضور در جلسه مصاحبه را دارند باید به وب سایت واحد دانشگاهی در استان مربوطه مراجعه نمایند.

مصاحبه از کلیه داوطلبان برای واحدهای استان مازندران فقط در مجتمع دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری واقع در ساری - کیلومتر 7 جاده دریا انجام می گیرد.

داوطلبان باید نسخه اصلی کلیه مدارک علمی اعم از پایان نامه ، مقاله، طرح و ... را در روز مصاحبه بهمراه داشته که پس از بررسی در همان روز عودت داده خواهد شد.

علاوه بر این داوطلبان گرامی باید کپی کلیه مقالات و مدارک و مستندات علمی را در روز مصاحبه ارائه نمایند که اسناد کپی عودت داده نخواهد شد.

هر داوطلب اعم از با آزمون و یا بدون آزمون لازم است در زمان حضور جهت مصاحبه برای هر رشته/گرایش در هر استان فیش واریز هزینه مصاحبه به مبلغ هفتصد هزار ریال به حساب سیبا شماره 0105645020003 نزد بانک ملی شعبه دانشگاه آزاد اسلامی را ارائه نماید.

در صورتیکه داوطلب در چند رشته/گرایش/استان دعوت به مصاحبه شده باشد لازم است مبلغ هفتصد هزار ریال را برای شرکت در مصاحبه هر رشته/گرایش/استان بصورت جداگانه واریز و فیش مربوط را در  زمان حضور برای مصاحبه ارائه نماید.
@iausari

www.iausari.ac.ir