يکشنبه ، 6 فروردين ، 1396

کد خبر: 165   |  دفعات بازدید : 645   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

فراق نامه دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس در سوگ درگذشت آیت الله هاشمی رفسنجانی

آیت الله هاشمی رفسنجانی یار وفادار و دیرین امام خمینی (ره) بنیانگذارجمهوری اسلامی و یاور صدیق مقام معظم رهبری حضرت آیت الله خامنه ای (مدظله العالی) پس از سال ها مجاهدت و خدمت خستگی ناپذیر در راه میهن به ملکوت اعلی پیوست .
زندگی پربار ایشان در راه تحقق اهداف عالی و خدمت به نظام و کشور گذشت که از نبوغ بی بدیل ایشان و از فیوضات علمی استاد و مرادش حضرت امام خمینی (ره) سرچشمه می گرفت . آن فرزانه ی عرصه ی علم و عمل، علاوه بر فعالیت های فرهنگی و پژوهش های علمی ، سال ها مبارزه با رژیم ستمشاهی ، سازماندهی انقلاب و نقش موثردر شورای انقلاب ، تدوین قانون اساسی، تشکیل حزب جمهوری اسلامی ، ایجاد بزرگ ترین دانشگاه حضوری جهان ، هدایت و رهبری جنگ در دوران هشت ساله دفاع مقدس و فعالیت در سمت های کلیدی مانند: ریاست مجلس شورای اسلامی ، ریاست جمهوری ، ریاست مجلس خبرگان رهبری ، ریاست هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی و ریاست مجمع تشخیص مصلحت نظام قرار داشت .
دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس این ضایعه بزرگ را به پیشگاه امام عصر(عج الله فرجه الشریف) و رهبر معظم انقلاب (ادام الله فرجه الشریف)، همسر مکرمه و بیت گرامی ایشان و امت شریف و شهید پرور و علی الخصوص جامعه علمی کشور و خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی تسلیت عرض نموده و برای روح پرفتوح آن عزیز سفر کرده علو درجات و همنشینی با اولیای الهی را خواستار است .

دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس