يکشنبه ، 1 مرداد ، 1396

کد خبر: 164   |  دفعات بازدید : 1163   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

دانشگاه آزاد دوشنبه و سه شنبه را تعطیل اعلام کرد

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا،‌متن اطلاعیه دوم دانشگاه آزاد اسلامی به شرح زیر است؛

انالله و انا الیه راجعون
«اطلاعیه شماره 2 روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی»
ضمن عرض تسلیت مجدد به محضر ملت شریف ایران به مناسبت ارتحال جانگداز حضرت آیت ا... هاشمی رفسنجانی ( قدّس الله نفسه الزکیه) به اطلاع می رساند بنابر تصمیم هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی و به منظور ارج نهادن به روح ملکوتی حضرت آیت الله جناب آقای هاشمی رفسنجانی بنیانگذار دانشگاه آزاد اسلامی و پیرو اعلام عزای عمومی از سوی هیئت محترم دولت و دعوت صورت گرفته برای شرکت در مراسم تشییع آن مجاهد نستوه و فراهم شدن امکان حضور پرشور کارکنان، اساتید و دانشجویان دانشگاه در آیین های بزرگداشت ایشان، دانشگاه آزاد اسلامی و بالتبع کلیه فعالیت های اداری، آموزشی و خدماتی آن در روزهای دوشنبه و سه شنبه 20 و 21 دیماه 1395 تعطیل اعلام می گردد.
بدیهی است متعاقبا اطلاع رسانی و برنامه ریزی لازم از سوی روسای واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی برای برگزاری امتحانات لغو شده صورت خواهد پذیرفت.
روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی