سه شنبه ، 4 مهر ، 1396

کد خبر: 146   |  دفعات بازدید : 1378   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

متقاضیان وام دانشجویی سال تحصیلی 95 باید در سایت صندوق رفاه دانشجویان ثبت‌نام کنند.

24 مرداد, 1395

متقاضیان وام دانشجویی باید از اول تیر تا پایان مرداد در قسمت پرتال دانشجویی سایت صندوق رفاه دانشجویان به نشانی http://www.swf.ir ثبت‌نام کنند.

امسال ثبت‌نام برای وام‌های دانشجویی دو مرحله‌ای است و ثبت‌نام مقدماتی توسط متقاضیان همه وام‌های دانشجویی از وام تحصیلی، ودیعه مسکن، وام ضروری و... برای دانشجویان روزانه و وام شهریه برای دانشجویان شهریه‌پرداز انجام می‌شود.

پس از پایان ثبت‌نام مقدماتی آمار متقاضیان در شهریور بررسی و اطلاعات آنها تا اواسط مهر پالایش می‌شود و در نهایت دانشگاه‌ها با توجه به میزان بودجه‌ای که صندوق رفاه دانشجویان در اختیار آنها قرار می‌دهد، دانشجویان واجد شرایط و افرادی که برای دریافت وام در اولویت هستند را برای دریافت وام به صندوق رفاه معرفی خواهند کرد.

وام دانشجویی سال 95 حداکثر تا پایان آبان به دانشجویان پرداخت خواهد شد. به گفته صندوق رفاه دانشجویان کشور میزان وام دانشجویی مانند سال گذشته و میزان وام تحصیلی افزایش دارد.