شنبه ، 25 مرداد ، 1399

کد خبر: 624   |  دفعات بازدید : 8797   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

روش ورود به سامانه آموزش مجازی و نکات مربوط به آن

18 اسفند, 1398

ورود به پرتال آموزش مجازی

مراجعه مستقیم به آدرس   http://lms02.iauec.ac.ir/login/index.php
روش ورود دانشجو
 نام کاربری : شماره دانشجویی
 رمز ورود:کدملی

روش ورود استاد
 نام کاربری : کدملی
 رمز ورود : کدملی

************************

قابل توجه اساتید محترم : لطفا در هنگام برگزاری کلاسها به صورت مجازی دقت فرمایید که باتوجه به پایین بودن پهنای باند اینترنت بهتر است فقط از میکروفن استفاده نمایید و نیازی به ارتباط تصویری نمی باشد.

نکته مهم: اساتید و دانشجویان گرامی فقط در روز و ساعتی که جزء برنامه کلاسی می باشد قادر به ورود به کلاس درس مجازی خواهید بود.خاطر نشان می سازد تا وقتی که استاد مربوطه وارد کلاس مجازی نشود دانشجویان قادر به ورود به کلاس درس نخواهند بود.

دانشجویان گرامی درصورتی که موفق به ورود به کلاس مجازی برگزار شده درسی در ساعت مقرر تشکیل کلاس خود نشده اید می توانید همه روزه بین ساعت ۸ شب تا ۸ صبح از کلاس های ضبط شده آن درس استفاده نمایید.
خاطر نشان می سازد ملاک حضور و غیاب در این ترم شرکت در کلاس مجازی و یا رویت فیلم کلاس مجازی ضبط شده از ابتدا تا انتهای جلسه توسط دانشجو در سامانه می باشد.

دی ان ان