پنجشنبه ، 23 مرداد ، 1399

کد خبر: 118   |  دفعات بازدید : 20239   |  نظرات : 1 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

به زودی جشن آغاز سال تحصیلی و استقبال از دانشجویان ورودی جدید مهر93

08 مهر, 1393

جشن نسیم مهر

جشن آغاز سال تحصیلی و استقبال از دانشجویان ورودی جدید مهر93

در راستای آشنایی هرچه بیشتر دانشجویان عزیز با بخش های مختلف و آگاهی از ضوابط و خدمات رایج در حوزه های آموزشی، فرهنگی، دانشجویی و پژوهشی دانشگاه "جشن مهر" ویژه دانشجویان تازه وارد سال تحصیلی 94-93 در روز سه شنبه مورخ 93/7/15 برگزار میشود.

حضور دانشجویان عزیز دوره های کاردانی، کارشناسی،کارشناسیارشد دراین مراسم الزامی می باشد.

جهت کسب اطلاع بیشتر و دریافت دعوتنامه حضور در مراسم به دفتر فرهنگ اسلامی (واقع در طبقه فوقانی مسجد امام محمدباقر(ع) دانشگاه) و یا گروه های آموزشی مربوطه مراجعه فرمایید.

مینا
جمعه, 11 مهر,1393 11:50 ق.ظ
ارزوی موفقیت و سلامتی برای تمامی اساتید و دانشجویان.

ا

دی ان ان